Deze maandag code rood voor heel Nederland

Deze maandag code rood voor heel Nederland

Voor deze maandag heerst er code rood voor heel Nederland. Het alarm geldt voor alle provincies en je zou zelfs kunnen zeggen: het wordt red velvet rood morgen.

Er waait een stevige, zoete wind die voor een vanille-achtige geur kan zorgen. In sommige delen van het land kan de wind zelfs gepaard gaan met een harde, maar crunchy hagel met de smaak van koekjes. De NS zal haar dienstregeling aanpassen en de Verkeersinformatiedienst waarschuwt voor enorme files. Ik kan je garanderen, dit is de lekkerste storm sinds 1859! 

 

 

Enorme drukte bij supermarkten

Er worden enorme stoeten mensen naar supermarkten als Jumbo, Plus, Dirk, Deka, Spar en Jan Linders verwacht. Er kunnen zelfs files rondom de winkels ontstaan. Er wordt aangeraden om zo snel mogelijk de stoet te volgen, zodat je verzekerd bent van de overheerlijke nieuwe en bijzondere smaak die Hands Off My Chocolate introduceert.

Supermarkten houden rekening met lange rijen bij kassa's en hebben extra kassières ingeschakeld om mensen zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published