Dit is een ode aan jezelf

  • Posted on
  • 0
Dit is een ode aan jezelf

Deze is voor iedereen die single is. En voor iedereen die dat niet is. Want niets is minder waar: jij bent de allerbelangrijkste. Hoewel Valentijnsdag draait om het in de watten leggen van je geliefde, is het minstens zo belangrijk dat je jezelf vandaag ’s goed verwend. Men (wie zijn dat eigenlijk precies? Geef ze in ieder geval even door dat ze flink wat bonuspunten verdienen voor deze rake uitspraak) zegt niet voor niets: je kunt pas van een ander houden als je van jezelf houdt.

Daarom vinden wij dat vandaag om jou draait. Ja, jij daar. Met die badass persoonlijkheid van je en die twinkelende ogen. Want als belangrijkste persoon in je eigen leven (ik bedoel, wie moet ’t anders voor je gaan leiden), mag je best wel een beetje gek zijn op jezelf. Of beter nog: verliefd! De langste en meest intense relatie heb je namelijk ‘gewoon’ met jezelf. En zo’n dag als vandaag is dan het uitgelezen moment om die relatie ’s effe flink te belonen voor het feit dat je zo leuk bent. En lief. En prachtig. En slim ook eigenlijk. En grappig, vooral grappig.

 

“I love me, you love me, everybody loves me, what’s selfish about that?”

 

Geef vandaag dus juist jezelf een beetje extra liefde. Koop die tas voor jezelf, eet dat stuk taart met jezelf, pak een momentje om lekker te genieten met jezelf. Dit is JOUW dag en je bent je eigen beste vriend. Die zit.

 

 

Win een beker vol liefde!

En om een aantal van jullie badasses nog wat extra liefde toe te sturen (we know you want it!), geven wij vandaag vijf keer de allerlekkerste selflove ever weg: onze roze (!) bekers gevuld marshmallows omhuld in romige melkchocolade. Om met he-le-maal niemand te hoeven delen en vooral zelf van te genieten. Terwijl je nog ’s nadenkt over hoe leuk, lief, prachtig en slim je ook al weer bent. En grappig, vooral grappig. Wat je daarvoor moet doen? Gewoon even jezelf taggen onder deze Facebook-post en/of deze Instagram-post. En dan natuurlijk heel hard duimen.

 

Go and love yourself today, lieve mensen. Justin Bieber vindt het ook. Fijne Valentijnsdag!

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published