Waarom chocolade beter is dan een man

Waarom chocolade beter is dan een man

Zeven redenen waarom je mannen vanavond links moet laten liggen en beter een reep chocolade kunt open trekken. Voor jezelf.

1. Chocolade maakt je altijd gelukkig

Welke verpakking je ook openmaakt, chocolade maakt je vrolijk. Niet alleen omdat het simpelweg heel (heel!) lekker is, maar ook omdat het eten van chocolade de stof endorfine vrijmaakt in je hersenen. En als er iets is waar jij van op de tafels gaat staan dansen, is het dat euforische stofje wel. Kan geen man tegenop, geloof mij maar.

 

2. Chocolade werkt stressverlagend

Drukke dag op werk? Heftige deadline voor de boeg? Tentamenstress? Happie choco en je kunt er weer tegenaan! Door het stofje magnesium dat zich in cacao bevindt, ben jij na drie happen weer helemaal chill. Probeer jij maar 's een man te vinden die dat immer en altijd voor elkaar krijgt.

 

3. Chocolade is altijd bevredigend, ook als het slap/zacht is geworden

Of we het nu hebben over een reep chocolade, bonbons, chocolade-ijs of een frietje met choco, chocolade is altijd (echt!) en in elk vorm (heus!), bevredigend. Ook na drie keer. Of vier. Dus...

 

4. De perfecte chocolade is makkelijk te vinden

Je hoeft maar een supermarkt in te lopen of de chocolade die door jou (en jou alleen!) opgegeten wil worden, vliegt je om de oren. Spreekwoordelijk dan hè. De perfecte man (die man die jou dus opvrolijkt, niet aan het stressen maakt, ontzettend bevredigend te werk gaat en je never in de steek laat) is voor sommige vrouwen daarentegen in geen velden of wegen te bekennen. Letterlijk.

 

5. Chocolade is er altijd voor je en laat je never nooit niet in de steek

Of je nu een enorme off-day hebt gehad op werk of juist even flink wilt vieren dat je zo geweldig bent, chocolade is altijd voor je. En ja, ook op de momenten dat je ongesteld bent. Of misschien wel júist op die momenten. En laten we wel wezen, jij bent er natuurlijk ook altijd voor de choco. Zo ben je dan ook wel weer. Het manvolk kan je daarentegen nog weleens flink teleurstellen door te schitteren door afwezigheid als je wel op 'm had gerekend. Of nog erger: je met een flink portie ludduvudvu achter te laten. Waarna die choco dan weer keihard voor je klaarstaat, natuurlijk.

 

6. Een reep chocolade stelt nooit teleur als je 'm uitpakt

Hoe laat het ook is en waar je ook bent, als je je choco openmaakt staat je geheid een geweldig (euforisch!) moment te wachten. Dat is bij mannen nog wel 's de vraag...

 

7. Bij chocolade hoef je nooit te faken

Die is toch wel lekker. En bevredigend.

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published