• All products are added to your cart.

Our story

… begint op een zonnige winterdag in 2013 aan de keukentafel van Kitty. Onze oprichter en True Chocolate Lover Kitty wilde een chocoladereep maken die zo lekker was dat ze nooit meer een ander chocolademerk hoefde te kopen. Om dit doel waar te maken, is ze op onderzoek uitgegaan onder tientallen chocoladeliefhebbers in Nederland om uit te vogelen wanneer waar en met wie mensen van hun chocolade genieten.

Tijdens haar zoektocht ontdekte Kitty dat veel Chocolate Lovers hun chocoladerepen wel met anderen deelden, ook al wilden ze dat stiekem niet. Ze genoten liever helemaal alleen van hun favoriete chocolade, maar hadden niet altijd het lef om dat toe te geven. Kitty merkte op dat veel mensen het moeilijk vonden om voor zichzelf te kiezen en te zeggen: “Hey, hands off my chocolate, deze is te lekker om te delen dus ik ga hier helemaal alleen van genieten.” Daarom hebben we besloten om dit voor jou te zeggen. En precies op dat moment was Hands Off My Chocolate geboren.

Hands Off My Chocolate  

Wij geloven...

… dat iedereen meer van die kleine genietmomenten verdient, helemaal voor jou alleen. Daarom hebben we de allerlekkerste chocoladereep van de wereld voor jou gemaakt. Deze reep is te lekker is om te delen, behalve met jezelf dan, en bestaat uit 14 chocoladerondjes die stuk voor stuk jouw naam dragen: ‘mine!’. Oh, en niet te vergeten, de rondjes passen perfect in je mond en zijn supermakkelijk te breken. Want we doen er alles aan om van jouw moment het allerbeste moment ooit te maken.

Wij maken...

… de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade van de wereld. Toen we ons bedrijf zijn begonnen, hebben we meer dan 800 chocoladerepen gesmolten en getest tegen onze repen om uit te zoeken welke chocolade mensen het lekkerste vonden. Simpelweg omdat we er zeker van wilden zijn dat de chocolade die we maken de allerlekkerste is die je in de winkel kunt vinden.

Al onze smaken werden als lekkerste getest dus onze missie was geslaagd… Voor even! Want onze zoektocht naar de allerlekkerste smaken gaat door. We werken hard om meer en meer van die overheerlijke chocoladeproducten voor jou te maken om die kleine genietmomenten nóg lekkerder te maken. En ja, we eten elke dag chocolade terwijl we hiermee bezig zijn.

 

Fair chocolate Cocoa Horizons Foundation

Wij steunen...

… de Cocoa Horizons Foundation. Deze organisatie stimuleert de duurzame oogst van cacaobonen en helpt tegelijkertijd bij het verbeteren van de kwaliteit van het boerenleven en de cacaobonen. Door cacao van Cocoa Horizons te kopen, helpen we cacaoboeren in Ivoorkust, Ghana en Tanzania om bloeiende gemeenschappen te creëren. We betalen de boeren een premium prijs, zodat ze kunnen investeren in hun bedrijven en gemeenschappen. Dat is wat onze chocolade éxtra lekker maakt. Want dingen op de juiste manier doen, smaakt beter.

 

Hands Off My Chocolate, te lekker om te delen

 

Onze eerlijke, Belgische chocolade is o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Marqt, Plus, Dirk, Deka, Spar, Coop, Hoogvliet, Jan Linders, Boon en Makro. Maar natuurlijk kun je onze chocolade ook online bestellen in de webshop. Dus waar wacht je nog op? Dat ultieme genietmoment is slechts een paar muisklikken van je verwijderd!