WE LOOOOOVE CHOCOLATE

Maar we willen niet dat de aarde ervan smelt. Daarom maken wij plantaardige chocolade.
100% lekker, maar met een lagere voetafdruk.

Onze missie

Ongeveer een kwart van de totale broeikasgasemissies wereldwijd komt van de voedingsindustrie. Chocolade heeft hier een grotere rol in dan veel mensen weten. Wist je bijvoorbeeld dat melkchocolade net zo’n hoge climate footprint heeft als varkensvlees?

Dat vinden wij echt CHOC-ing! Wij geloven dat chocolade pas ECHT lekker is als je weet dat jouw choco cravings minder bijdragen aan de opwarming van de aarde. Daarom maken wij de allerlekkerste plantaardige chocolade. Hiermee kunnen we onze footprint flink omlaag brengen. Ook gaan we samen met cacaoboeren ontbossing tegen. Zo strijden we voor chocolade waar de aarde niet van smelt.

Hands Off My Chocolate, Hands Off Our Planet.

bites almond

Deze Almond Bites zijn de lekkerste én helemaal plantaardig. Een knapperige zoet-zoute amandel, omhuld met romige plantaardige choco! De perfecte Sweet and Salty snack met een minder grote CO2 impact op het milieu.

Laat jezelf wegsmelten met onze hardlopers

Impact maken met
eerlijke chocolade

Wij steunen de Cocoa Horizons Foundation. Dit is een impactvol programma, dat zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van het boerenleven in Ghana en Ivoorkust en ontbossing tegengaat.

onze chocolade is o.a. te koop bij: