SMELTGEVAAR! Helaas versturen wij geen chocolade bij temperaturen boven de 20 graden. Zodra het onder de 20 graden is, gaat jouw pakket op de post.

Privacybeleid

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw gegevens en privacy op een vertrouwelijke en respectvolle manier behandeld worden. Op deze pagina vind je daarom onze privacyverklaring, waarin we je laten weten welke gegevens we van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan. Wij, Hands Off B.V., zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Je kunt ons vinden aan Kerklaan 2D, 1211 PP Hilversum. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via hello@hands-off.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken alleen persoonsgegevens die wij echt nodig hebben, doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt, door ons bijvoorbeeld een mailtje te sturen.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Bankgegevens

Waarom verwerken wij persoonsgegevens

Jouw account

Als je bij ons een account aanmaakt, vragen wij om jouw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze informatie hebben wij nodig om onze chocolade bij jou te kunnen leveren en contact met jou op te nemen als er iets niet klopt. Als je jouw bestelling plaatst en afrekent worden ook jouw bankgegevens opgeslagen, zodat wij jouw betaling kunnen afhandelen. Door in te loggen via jouw account kun je jouw gegevens inzien en wijzigen.

 

Onze nieuwsbrief

Als je toestemming hebt gegeven om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan gebruiken wij jouw e-mail adres ook om je op de hoogte te houden van onze nieuwe producten, winacties, aanbiedingen en ander lekker nieuws. Mocht je toch niet meer zo’n trek hebben in onze nieuwsbrief, dan kun je je onderaan elke mailing afmelden door op ‘unsubscribe’ te drukken.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via hello@hands-off.com, dan verwijderen wij deze informatie direct.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. De wettelijke bewaarplicht voor gegevens in een debiteurenadministratie en verkoopadministratie is zeven jaar. Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst zullen we gegevens als naam, adres, e-mailadres, betaalgegevens en telefoonnummer dus 7 jaar bewaren. Als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, bewaren wij jouw naam en e-mailadres totdat je je weer bij ons uitschrijft. Als je contact met ons opneemt via ons e-mailadres, dan bewaren we ook de gegevens die je eventueel met ons deelt. Zo kunnen we je bij vragen in de toekomst makkelijker helpen. Deze gegevens bewaren wij maximaal 2 jaar.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij zijn enorm blij met jou als klant én fan en we willen dat graag zo houden. Daarom respecteren wij jouw privacy en zullen wij jouw gegevens nooit aan derden verkopen. Jouw gegevens delen we uitsluitend met partijen omdat dat nodig is voor de uitvoering van onze service of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons distributiecentrum, bezorgdiensten en ons mailingprogramma. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een vewerkersovereenkomst om te zorgen voor hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Hands Off My Chocolate blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via hello@hands-off.com

 

Cookies die wij gebruiken

Naast chocolade, verzamelen wij ook cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. Wij gebruiken deze cookies puur voor de technische functionaliteit van onze website. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden kunnen worden, zodat je die niet telkens opnieuw in hoeft te voeren. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons. Als je een account hebt kun je daarop inloggen om je gegevens in te zien en te wijzingen. Je kunt ook bij ons een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt ook een verzoek indienen om jouw gegevens te wijzigen of te verwijderen. Je kunt dit doen door je verzoek te sturen naar hello@hands-off.com. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Mocht je een klacht hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We willen je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

 

© Copyright 2018 Hands Off My Chocolate

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »