Cart(0 Products)
No chocolate found
  • All products are added to your cart.

Onze chocolade is o.a. te koop bij:

Hands Off My Chocolate

Blog

De impact van 30 dagen plantaardig eten
Oh yeah! De laatste week van Veganuary is aangebroken! Hoe gaat het bij jou? Heb je wel eens nagedacht over de effecten van een maand lang vegan eten? We zetten ze hier voor je op een rijtje (en ja inclusief ervaringen van team Hands Off). Wedden dat je dan nog gemotiveerder raakt om deze laatste week te rocken? Good luck!
Read more
10 MYTHES OVER EEN VEGAN DIEET
Ben je lekker bezig met je Veganuary Challenge? Vergeet je jezelf soms niet te belonen met wat vegan choco? Misschien heb je al een aantal opmerkingen over een vegan dieet gekregen. Maar wat is waar en wat niet? Hieronder vind je een lijstje met 10 mythes over een vegan dieet.
Read more
Hands Off My Chocolate goes vegan!
Jaaa, we hebben groot nieuws! In 2023 switchen wij naar een compleet vegan assortiment omdat wij stapelgek zijn op chocolade. Maar chocolade is pas ECHT lekker als je weet dat jouw choco cravings niet bijdragen aan de opwarming van de aarde. Daarom strijden wij voor chocolade waar de aarde niet van smelt. Dat doen we door de allerlekkerste plantaardige chocolade te maken en gaan we samen met cacaoboeren ontbossing tegen.
Read more
Office talks van Hands Off My Chocolate #07
Werken op een kantoor vol chocolade, hoe is dat? (Heel lekker, dat staat voorop). In onze office talks laat ik je zien wat er bij ons achter de schermen zoal gebeurt (want we doen echt wel meer dan de hele dag door chocolade eten ;-)).
Read more

View all

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »